Våga utmana dig själv

Har du fastnat i ditT liv och har varken ork eller insikt om hur du ska ta dig vidare?

vILL DU TA LIVET TILL EN NY NIVÅ, MEN VET INTE RIKTIGT HUR? VAD ÄR DET SOM HÅLLER DIG TILLBAKA FÖR ATT FÅ LEVA DET LIV DU VILL HA?ÄR DET NÅGOT SOM HINDRAR DIG ATT TA STEGEN MOT DET DU ÖNSKAR VARA, MEN VET INTE RIKTIGT VAD? BEHÖVER DU EN KNUFF I RÄTT RIKTNING?

 


Du kanske vet vad som begränsar dig, men vågar du göra den förändring som behövs?Vill du känna mer glädje och frihet?

Som coach och samtalsrådgivare

 

Jag kan stötta dig och vara vid din sida på din väg in i framtiden. Jag guidar dig och ger dig verktyg för att öka din självkännedom och att få kontakt med ditt undermedvetna. Genom att stärka din självkänsla och lära dig lyssna på din magkänsla kommer du att upptäcka att du har alla svar och lösningar inom dig. Mitt mål är att du ska hitta dem. Jag vill att du ska få ett nytt perspektiv på livet och hitta din unika kraft för att lyckas uppnå det du önskar. Att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Ett liv i glädje, harmoni och självförverkligande. Med mitt stöd, min kreativitet och energi kan du uppnå det du alltid har drömt om. Jag brinner för personlig utveckling och att se människor växa. Genom kreativt coachande och samtalsrådgivning får jag dig att våga ta steget och hitta din rätta plats i livet. I mina samtal bjuder jag in flera av kroppens intelligenser, för att effektivt komma fram till hållbara lösningar som passar just dig.


 

Till skillnad från många andra som bara använder sig av samtal, kan jag erbjuda dig en kombination av den professionella coachningen tillsammans med en kreativ touch. Genom färg och form tillsammans med samtalet så bjuder vi in fler av kroppens intelligenser för att effektivare komma fram till hållbara lösningar. Hos mig får du dessutom en helhet där vi även arbetar med hälsa och friskvård.  Jag kan hjälpa dig att nå förbättring och de förändringar du önskar inom till exempel din karriär, familj, hälsa eller i dina relationer. Önskar du bli bättre på att ta hand om dig själv och din hälsa, hantera stress eller kanske ditt kontrollbehov, så utforskar vi det tillsammans. Oavsett dina utmaningar, så hittar vi nyckeln till din självmedvetenhet. Det gör att du blir bättre på att förstå och visa vem du är och vad du kan. Tillsammans ser vi till att du blir framgångsrik och få njuta av att leva ditt liv fullt ut!