Lev ut dina drömmar

Sedan jag var barn har drömmen om att vara konstnär funnits med mig och jag har målat och tecknat så länge jag kan minnas. Jag har utvecklats genom att gå olika konstkurser och lärt mig själv genom att utforska min kreativitet. Min livsresa och personliga utveckling har lett mig fram till möjligheten och modet att våga ta steget att visa och nå ut med min konst. Jag följer mitt hjärta! Jag önskar att tavlorna, som jag skapar, ska väcka känslor och att jag kan inspirera andra att leva livet fullt ut och våga följa sin dröm. 

Jag är en levnadskonstnär som gärna inspirerar och utmanar dig att leva ut dina drömmar. Jag vill hjälpa dig att leva det liv som du har rätt till genom att få fram din fullständiga potential, tron på dig själva och inse vilka fantastiska egenskaper och den unika kraft du besitter. 

Med mitt stöd, min kreativitet och energi kan du uppnå det du alltid har drömt om. Jag brinner för personlig utveckling och att se människor växa. Genom kreativt coachande och samtalsrådgivning får jag dig att våga ta steget och hitta din rätta plats i livet. I mina samtal bjuder jag in flera av kroppens intelligenser, för att effektivt komma fram till vilka hållbara lösningar som passar just dig. 


När jag börjar med en ny målning på en vit duk framför mig, så flödar energi, lycka och upprymdhet inom mig. Jag känner mig som Harry Potter med sitt trollspö. Att skapa ger mig inre frid, harmoni och glädje. Jag målar från mina känslor snarare än från mina tankar. Det är en meditativ process där intuitionen och färgerna styr och jag följer lekande lätt med i detta kreativa flöde. 

Alla mina målningar är till salu. En del är inramade med passepartout, men det framgår inte på fotona. Det går även att beställa inramning till tavlorna. Fråga mig gärna om du undrar över någon specifik målning.  

Jag tar gärna emot beställningar. Eftersom jag har mångårig erfarenhet av arbete med inredning, så kan jag även komma hem till dig och se hur jag skulle kunna förgylla ditt vackra hem med min konst. 


Lev ut dina drömmar