Coachning och samtal

 Innan vi sätter i gång med coachning så har vi 30-45 minuter samtal som är kostnadsfri och förutsättningslöst. Under samtalet får du berätta vad du har för önskningar och mål med coachningen och jag som coach berättar hur coachning och samtalsprocessen kommer att se ut. Vi kommer gå igenom hur många coachning samtal som vi skall tillsammans boka in.

Coachningen genomförs via telefon  vilket ger dig en frihet i att befinna dig var som helst i världen.

Kontakta mig gärna om du har några frågor, eller för att boka in en tid.


Referenser

”Susanne har hjälpt mig med att styra upp mitt liv och fokusera på det som är viktigt. Numera får jag så mycket gjort! Jag är mer effektiv och kan till och med ta ledigt från mitt företag utan att känna skuld.Coachningen har också stärkt min självkänsla! Jag känner mig gladare, mer hoppfull och tacksam.Dessutom har jag lagt till träning i schemat och mår så mycket bättre.Jag kan varmt rekommendera Susanne som coach. Våra samtal har pendlat mellan allvar, skratt och lugn. Jag har känt mig mycket trygg med Susanne och känner att hon snabbt hittar kärnan i problemet, utan för mycket prat.”

Åsa
Journalist

”Alla borde lära känna dig! Att prata med dig är guld, du är så klok, duktig och ger så otroligt mycket. Bästa coachen!”

Melinda
PT

”Jag sökte upp Susanne eftersom jag var på gränsen till utbränd. Jag kunde aldrig säga nej utan satte alla andra i första rummet. Susanne hjälpte mig hitta tillbaka till mig själv och vad som är viktigt här i livet. Idag har jag lyckats hitta kärleken och har även en karriär som jag älskar.Tack, Susanne!”

Emilie
Artist