About me

En del behöver en knuff i rätt riktning, medan andra behöver dra ner på måsten och krav och bara fokusera på att få energin tillbaka.

 Jag är utbildad coach (ICF certifierad) och genom coachning och samtalsrådgivning hjälper jag ofta människor som har fastnat i livet. Det kan handla om att sitta fast i en dålig relation, tappat motivationen på sin arbetsplats, eller saknar energi och ork med vardagen. Andra mår dåligt på grund av stress, att de har en dålig självkänsla eller självförtroende, eller så har de helt enkelt tappat tron på sig själva. Vi har många rädslor som hindrar oss från att släppa taget, att gå vidare, att må bra. Vår självbild och attityd hör ihop med vår inre röst, hur vi pratar till oss själva och andra.

Vad hindrar dig från att nå dina mål, att komma dit du vill? Är det dina gamla invanda mönster som sätter krokben? Tyvärr är vi alla inprogrammerade från barnsben, på gott och ont.

Ä Sedan min barndom har jag stöttat och hjälpt mina vänner. Det har alltid varit naturligt för mig att lyssna, uppmuntra, coacha. Under min yrkeskarriär har jag arbetat med rådgivning inom hälsa, friskvård och inredning, både privat och inom företag. För 15 år sedan kändes det naturligt för mig att utbilda mig till coach.

AAv egen erfarenhet vet jag att när vi följer vårt hjärta och lyssnar inåt, så händer det magiska saker. Det är i kraften inom oss som vi hittar förmågan, styrkan och modet att leva det liv vi önskar och mår som allra bäst av. Det hjälper jag människor med! Jag brinner för att inspirera och stötta människor i att våga leva sitt liv fullt ut.